Vi har nærmere 1000 kvm der vi har et eget helsestudio med topp moderne utstyr og to flotte saler for kampsport. Det er god ventilasjon i lokalene og store garderober med skap, dusj og badstue.

Hos oss kan du trene vanlig styrke/cardio, men du kan også trene kampsport. Vi kommer til å tilby timer i thaiboksing, brasiliansk jiu-jitsu, MMA og boksing.

Vår adresse er Mandalls Gate 18. Våre lokaler er godt innenfor gåavstand fra Bussterminalen, Oslo S/Jernbanetorget, Bjørvika, Grønland osv
 
Vi har en nøkkelkortløsning der gymmet åpner 06:00 og stenger 22:00.
 

Timeplanen finner du her!

Nei. Vi har kurs for både nybegynnere og for de med erfaring fra tidligere. Det spiller ingen rolle om du kun ønsker å trene for å komme deg i form, være sosial eller om du ønsker å gå kamp. Hos oss er alle velkomne!

Det har vi! Vi har dyktige instruktører som ivaretar barna på trening, så hos oss kan du være trygg på at barnet ditt får riktig oppfølging, god trening og en sosial og morsom økt.

Det er veldig enkelt!

  1. Meld deg inn her.
  2. Last ned appen “min trening”. 

Appen vil be deg om å ta bilde av deg selv, etter det får du en QR kode som du holder foran kortleseren ved inngangen vår og ved adgangsporten. 

Selvsagt! Vi har dyktige og erfarne personlige trenere hos oss som kan hjelpe deg med alt fra vanlig styrketrening til kampsport, dietter osv. Ta kontakt med oss for mer info!

Du kan lese mer om våre medlemskap her: Medlemskap

Kontakt oss gjerne på post@gripgym.no eller Facebook/Instagram for andre spørsmål.